(Willem Beemsterboer geeft de hamer door…. en Gino Takke zijn pen….)

Voorzitter Willem Beemsterboer kampte al een tijdje met gezondheidsproblemen. De manier waarop hij zich inzette voor RTVSlingeland trok een te grote wissel op zijn lichaam. Secretaris Gino Takke had andere verwachtingen van zijn secretaris-functie en gaf aan, dat er voor hem ook een vervanger moest komen.Voor beide functies zijn er nieuwe mensen gevonden binnen RTVSlingeland. Mensen die gepokt en gemazeld zijn bij de Winterswijkse zender en die ook bereid waren om de taken van Willem en Gino over te nemen: Fried Jansen neemt de pen over van Gino Takke en Wim Kuut de hamer van Willem Beemsterboer. Willem Beemsterboer en Gino Takke blijven wél verbonden met RTVSlingeland door het presenteren van hun radio-programma's op resp. woensdagmiddag (Hitlabel) en zaterdagavond (Eighties Takke Herrie).

Fried Jansen en Wim Kuut hebben er zin in, want zij zien allebei het belang in van een gezonde goed functionerende lokale omroep op radio, tv en ander media gebied. Samen hopen zij met iedereen binnen en buiten het bestuur aan een positieve opbouwende sfeer te werken, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en RTVSlingeland tot in lengte van dagen De Stem van Winterswijk zal blijven