Vanaf 1 september is het inschrijven voor de reünie van school N/ De Keizersschool van start gegaan. Hoewel deze op 5 April 2014 wordt gehouden blijkt de deelnamebereidheid groot, wat blijkt uit de reeds binnenkomende aanmeldingen.

“Je hoopt dat anderen net zo enthousiast zijn als dat jezelf bent. Het gaat in ieder geval harder van start dan dat we verwacht hadden. De lijn stond open en in no-time kwamen de eerste reacties binnen. Dit werd gedaan door een mail met voornaam, ( meisjes )achternaam, adres, mailadres en geboortejaar naar reuniedekeizersschool@kickmail.nl te sturen”. Raymond is duidelijk verguld met de eerste resultaten. Wim merkt echter op dat er ook een generatie is die niet digitaal te werk kan gaan. “We hebben hier in de commissievergadering over gesproken, omdat we iedereen willen bereiken. We gaan daarom binnenkort naar de lokale radio voor een oproep en tevens bieden we de mogelijkheid om met een brief per post de inschrijving te voldoen of door te bellen met: 06 10054197”, aldus de reünie-ervaringsdeskundige Mengerink.

Marja vult aan door de gegevens te benoemen die daarvoor nodig zijn. De brief stuur je naar:
Reunie School N/ De Keizersschool
tnv W.H. Mengerink
Verlengde Ratumsestraat 32
7101 MR Winterswijk
Na betaling van 22 euro 50 op rekeningnummer 132356333 tnv W.H.Mengerink ovv: Reünie 2014 en (wederom) naam en (meisjes)achternaam is de aanmelding definitief.

De reüniecommissie hoopt dat de groep straks uit een brede leeftijdsgroep bestaat. Marja sluit het gesprek af door te benadrukken dat er een maximum aantal deelnemers worden toegelaten, dus is bijtijds opgeven de garantie dat je erbij bent.