Gedurende de zomervakantie is de Bibliotheek Winterswijk gesloten van maandag 19 augustus t/m woensdag 21 augustus. Daarnaast is de bibliotheek de week erna op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus gesloten in verband met het Volksfeest. Tijdens deze periode kunt u wel uw boeken inleveren in de inleverbus bij de ingang.

In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd’s, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus!

Tijdens de sluitingsperiode van de Winterswijkse bibliotheek zullen er in de bieb kasten vervangen worden, die enige tijd geleden waterschade hebben opgelopen door een gesprongen waterleiding in het GKC. Alle andere vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek zijn wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsdagen in al deze vestigingen terecht om uw boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

Op vrijdag 23 augustus (restantenmarkt Winterswijk) en zaterdag 24 augustus zal er in de voormalige bibliotheek aan de Spoorstraat éénmalig een unieke verkoop van overtollig bibliotheekmeubilair en andere spullen plaatsvinden. Ook zijn er afgeschreven boeken te koop. Meer informatie is te vinden op www.oostachterhoek.nl.