De provincie Gelderland start maandag 19 augstus met de laatste fase van de rondweg Hummelo. De Hummeloseweg (N814) te Laag Keppel zal worden gereconstrueerd. De Hummeloseweg (N814) zal ter hoogte van het kruispunt met de Rijksweg ( N317) worden afgesloten voor al het verkeer.Het werkvak wordt voor al het verkeer afgesloten voor het  verkeer. Hulpdiensten, de buslijn 82 van Arriva en aanwonenden dienen gedurende de afsluiting gebruik te maken van de nieuwe parallelweg. Verkeersregelaars zullen ter plekke aanwijzingen geven.

 

De weg wordt afgesloten voor alle verkeer van maandag 19 augustus  tot en met dinsdag 1 oktober 2013. Tijdens afsluiting wordt gemotoriseerd verkeer omgeleid via de N314 Sliekstraat. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Oude Zutphenseweg en de Jan de Jagerlaan.