Op zondag 15 september vindt voor de tweede keer de Marathon Nationaal Landschap in Winterswijk plaats. Net als vorig jaar wordt er voor de kinderen weer een Kidsrun georganiseerd. Inschrijven voor deze kidsrun kan www.activity4kids.nl of ’s morgens aan de start. De opbrengsten van de kidsrun “Kinder Priklab SKB” en “Museum Hart van Winterswijk”.

 

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 die van een sportieve en leuke uitdaging houden kunnen deelnemen aan de Kidsrun. Ze kunnen kiezen uit 1 of 2 km. De start en finish zijn op het marktplein in het centrum van Winterswijk (voor café Kronenhuis).

Programma
11.00 uur:   Inschrijven
11.20 uur:   Warming-up
11.30 uur:   KIDSRUN 1 km
11.45 uur:   KIDSRUN 2 km
12.00 uur:   Prijsuitreiking

Aanmelden
Kinderen kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website www.activity4kids.nl. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan de start in te schrijven op het marktplein in het centrum. De kosten zijn € 1,- voor de 1 km en € 2,- voor de 2 km. De opbrengst hiervan gaat naar twee goede doelen, namelijk “Vrienden van het SKB” en “Museum Hart van Winterswijk”. Het Museum krijgt een bedrag voor het belevingsmuseum, met name de inrichting van het bakkerswinkeltje. De vrienden van het SKB krijgen een bedrag voor  de inrichting van een kinder priklab. Voor meer informatie, zie de website www.activity4kids.nl of www.marathonwinterswijk.nl.

Inschrijven kan nog steeds!
Hardlopers en wandelaars kunnen zich nog steeds inschrijven voor dit bijzondere evenement. Inschrijven kan tot 9 september en op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat. Voor meer informatie kijk op www.marathonwinterswijk.nl