Op zaterdag 3 augustus zal Cirque Moustache 2 speciale voorstellingen geven bij schnitzelrestaurant Antoon, op het terrein van Camping het Wieskamp. Cirque Moustache is een circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen duren ongeveer één uur en zijn zonder dieren.

 

 

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns.

 

De tent van Cirque Moustache wordt opgebouwd op het voetbalveld van Camping het Wieskamp. De voorstelling begint om 17 uur. Als deze vol is, wordt er om 19 uur een extra voorstelling gehouden. De entreeprijs bedraagt € 7,00 per persoon. Entreekaarten kunnen aan de kassa en bij Antoon of het Wieskamp worden gekocht.

 

De voorstelling laat zich goed combineren met een etentje bij Antoon. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Antoon een Circusmenu samengesteld en biedt het deze dag een bijzonder kinderbuffet en een speciaal 3-gangen menu. Men kan hier op vertoon van het entreebewijs aan deelnemen (reserveren is noodzakelijk). Het circus is uiteraard ook zonder etentje bij Antoon te bezoeken.

 

Meer informatie over het circus op:  www.cirquemoustache.com of op:  www.schnitzel-antoon.nl/circus