Tijdens de maandelijkse bijeenkomst van Netwerkgroep De Compagnie heeft voorzitter André Onnink een cheque van €1000 overhandigd aan het bestuur van Stichting Winkie. Op deze manier wil de netwerkgroep een steentje bijdragen aan dit bijzondere evenement voor kinderen dat al ruim 35 jaar met behulp van vele vrijwilligers georganiseerd wordt.

Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog op de agenda van Netwerkgroep De Compagnie. Voorzitter André Onnink vertelt: “We vinden het belangrijk om te laten zien dat we betrokken zijn bij de omgeving waarin we werken. Daarbij kunnen we als groep een groter gebaar maken, dan als individuele ondernemer. Daarom hebben we besloten om 1 á 2 keer per jaar een goed doel te steunen. Dit kan door middel van een financiële bijdrage, maar ook in de vorm van diensten.

Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Winkie. Toen we hoorden van de financiële tegenslag die zij hebben gehad door het faillissement van de VVV vonden wij dat ze wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Zij zetten zich al vele jaren in om kinderen een leuke vakantieweek te bezorgen en wij vinden dat dit ook in de toekomst mogelijk moet blijven.” Namens het bestuur van Stichting Winkie namen Jinnie Bodt, Peter Heinen en Dé Hijink de cheque in ontvangst. Ze waren blij verrast met dit gebaar.

Dé Hijink: “We kunnen dit geld heel goed gebruiken. We willen er een nieuwe aanhangwagen – een soort pipowagen – van kopen. Deze gaan we gebruiken als informatiepunt en vergaderplek tijdens de Winkieweek. Deze aanhangwagen plakken we vol met stickers van onze sponsoren. Netwerkgroep De Compagnie krijgt met deze bijdrage twee stickers op onze nieuwe aanhangwagen.”
Over De Compagnie
Netwerkgroep De Compagnie is opgericht in mei 2012 en telt inmiddels ruim 30 leden uit onder meer Winterswijk, Groenlo en Lichtenvoorde. Hun belangrijkste doel is ondernemers helpen om zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen. Het is een laagdrempelige en informele netwerkgroep waar informatie-uitwisseling, het opbouwen van een netwerk en gezelligheid belangrijke uitgangspunten zijn. Voor meer informatie over de netwerkgroep zie www.netwerkgroepdecompagnie.nl