In Utrecht werden zaterdag de Nederlandse Kampioenschappen voor B dames georganiseerd. De Winterswijkse kegelbond werd daar vertegenwoordigd door 4 dames. Annemarie Vogel begon direct met een prachtige 81 serie en stond tot de slotronde op de 1e plaats. Haar concurrente mevr. Buys van de O.G.K. gooide toen een serie van 79. Door een 76 score van Annemarie eindigden  beide met een gelijke stand van 447 hout. Beiden zijn dan ook uitgeroepen tot Nederlands Kampioen 2013. Annie Grevers eindigde als 13e, Willemien Oonk als 30ste en Ineke Kimmels als 35ste.

Zondag was de beurt aan de heren. De W.K.B. mocht hier met 6 personen  starten. Nu was het Sven Tervoert die met prima series  bovenin meedraaide. Zijn totaal van 464 hout was tenslotte goed voor een uitstekende 4e plaats. Marinus van Dam eindigde als 21ste, Gerrit Hendriksen als 33ste, Willy Vogel als 34ste, Jan Grevers als 35ste en Henk  Mulder als 38ste.