Tijdens de koopavond op 10 mei organiseren de Winterswijkse centrumondernemers voor de tweede keer een bloedstollende stilettorace. Onder het motto ‘shoppen is topsport’ gaan vrouwen (maar ook mannen zijn welkom) op hakken van minimaal 9 cm met elkaar de strijd aan. De stilettorace begint om 18.00 uur, de prijsuitreiking vindt plaats om 20.30 uur op de Markt. De winnaar gaat met waarde cheques ter hoogte van 1000 euro naar huis. Schrijf je snel in voor dit leuke evenement!

 

In totaal vinden er 4 bloedstollende runs plaats. De eerste race vindt plaats om 18.00 uur. Voorafgaand aan de start moeten de deelnemers zich melden bij de organisatie om de hakken op te meten. Voor de winnaars liggen waarde cheques klaar van de deelnemende winkeliers. De eerst prijs is € 1000, de tweede prijs € 600 en de derde prijs is € 400. Voor de meest elegante verschijning ligt een bon van € 500 klaar.

Aanvullende informatie
• de deelnemers moeten zich melden op de markt
• de pumps moeten echte pumps zijn, dus open, laarsjes niet toegestaan
• sokken dragen en/of intapen is wel toegestaan
• er worden 3 voorrondes gelopen van 250 meter en een finale, dus alle deelnemers lopen een voorronde en eventueel de finale (je loopt dus maximaal twee keer)

Durf jij het aan? Ren dan mee!
Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij hakken van minimaal 9 centimeter? Geef je dan voor 8 mei op bij kapsalon Esta Haarmode via esta-haarmode@planet.nl. Bij inschrijving ontvang je het wedstrijdreglement. Deelname is gratis en voor eigen risico. Er kunnen maar 100 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan want vol is vol. Dus…wil jij op 10 mei naar huis met die € 1000? Ga dan de uitdaging aan en ren mee!