Met nog ruim een week te gaan voor de tweede NINA-run hebben zich nu al ruim 350 hardlopers  en wandelaars aangemeld. Het is fantastisch om te merken dat ook dit jaar weer zoveel mensen hun medewerking verlenen om deze run tot een succes te maken.  De eerste aanmeldingen van complete groepen en teams zijn ook binnen.

Stichting Nina zet zich in voor betere behandelmethodes voor kinderen met een hersenstamtumor. Een hersenstamtumor is nog steeds de meest dodelijke vorm van kanker bij kinderen, o% genezingskans! Stichting Nina wil helpen deze slechte prognose te verbeteren. De totale opbrengst van de run gaat naar de onderzoeken in het Vumc in Amsterdam.
De NINA-run 2013 bestaat uit 4 onderdelen en starten op de Pronsweg  nabij OBS Stegeman :

– 1 km en 2 km kidsrun  13.30 uur
– 5 km run                         14.40 uur
– 5 km wandelen             14.20 uur

Wil jij er ook bij zijn op 21 april? Individueel of met je team, vriendengroep, familie, buurt of collega’s? Kijk dan op: www.stichtingnina.nl . Je bent van harte welkom!