Zondag 7 april jl was de eerste dressuurwedstrijd van het jaar bij Stal 't Mensink. Onder grote belangstelling werden de proeven door de ruiters gereden. Dit resulteerde in de navolgende uitslagen.In proef 2 was Jaylee te Loo de beste. Met Portos reed ze 216 punten bij elkaar en dat leverde haar dus dat mooie oranje lintje op voor de eerste plaats. Met 214 punten was Carmen Jung op Lola tweede en Rachelle Stemerdink die ook op Portos reed behaalde een mooie derde plaats met 213 punten. Indy Smit reed op Portos 210 punten bij elkaar en eindigde daarmee op de vierde plaats.
 

Proef 3, die met een stuk galop erin gereden werd, was het meest succesvol voor Romee Huiskamp en Portos. Ze kreeg het oranje lintje voor haar proef die 216 punten opleverde. Dionne ten hagen op Niara werd tweede met 215 punten. Jessie Wedda die ook op Niara reed werd samen met Nathalie Makkink en haar pony Nico derde met 213 punten.

Proef 4 werd gewonnen door Nienke de Vries op Niara met 216 punten. Een rood lintje voor de tweede plaats was voor Lot van Eck en Kayim, terwijl de derde plaats voor Marjenne de Nooyer op King was.

Merel Visscher won met Niara proef 5, met 208 punten.

Dan waren er nog gevordere ruiters, die hun kunsten vertoonden en daar was Nikë Bussink met Kayim de beste, met 184 punten, gevolgd door Lisa Nienhuis ook met Kayim. Zij behaalde 181 punten.