Sanne Bruntink turnde als enige Winterswijkse turnster vorige week zaterdag in Nederweert bij de junioren de halve finale van het Nederlands kampioenschap 3e divisie van de KNGU. In deze landelijke wedstrijd eindigde Sanne op een keurige 13e plaats.

Paaszaterdag turnde Sanne  samen met Ilse Bruggers de finale 3e divisie van District Oost. Ilse Bruggers deed het goed en eindigde op een zesde plek. Sanne liet vriend en vijand versteld staan en eindigde, ondanks een val van de balk op een tweede plek. De basis van deze goede klassering was gelegen in haar sprong (2e met 11,30 punten) en haar brugoefening (1e met 11.85 punten). De balk was in de ogen van jury goed voor 10.350 punten terwijl haar vloeroefening met 11.65 gewaardeerd werd. Bijzonder goede prestaties van de WGV turnsters. Deze uitslag zijn o.a. tot stand gekomen door hard en goed te trainen , maar ook mede tot stand zijn gekomen door de medewerking van de gemeente Winterswijk bij het faciliteren van continuïteit in de trainingen waardoor de trainers, Mieke en Gert Grievink, het fundament kunnen leggen voor de prestaties tot nu toe.