Op zaterdag 6 april vindt in Winterswijk de kledinginzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan van 09:00 tot 12:00u. uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de volgende adressen:

Zonnebrinkkerk Zonnebrink 61
Mevr. Dunnewold Scholtemaatweg 14 (hier kunt u tevens het hele jaar kleding brengen)

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Al een aantal jaar steunt Sam's het Droogte Cyclus Project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte. Dit jaar worden 20 nieuwe dorpen voorbereid!

Voor meer informatie over Sam's Kledingactie en de gesteunde pr
ojecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.