De eerste vijf winnaars van de Rabobank actie ‘Waar spaar jij voor’ zijn bekend. Joël en David Huiskamp uit Winterswijk, Iris Hummelink uit Harreveld, Jolien Garstenveld uit Vragender en Li Shu Wessels uit Lievelde hebben in de eerste week van de actie hun spaardoel op de meest originele wijze aan de bank gepresenteerd, via foto’s, filmpjes en zelfs een gedicht.

Gedurende de actie selecteert de Rabobank elke week vijf winnaars. De vijf jeugdige winnaars uit de eerste ronde ontvangen binnenkort op de bank hun prijs, een spaarbedrag ter waarde van € 100,-.

 

Actie ‘Waar spaar jij voor?’
Rabobank Achterhoek-Oost organiseert voor haar jeugdige klanten in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar de actie ‘Waar spaar jij voor?’. Wij dagen jongeren uit om hun spaardoel op originele wijze met ons te delen, bijvoorbeeld als muzikale rap, gedicht, foto of filmpje. Zij maken hiermee kans op een geldprijs van € 100,- of op de hoofdprijs: een iPad-mini.

 

Meedoen
De actie loopt nog tot en met 1 april. Meedoen? Jongeren kunnen hun spaardoel insturen via Twitter: #Rabospaardoel, via e-mail: communicatie@achterhoek-oost.rabobank.nl of afleveren bij één van de vestigingen van Rabobank Achterhoek-Oost.

 

Meer informatie over de actie is te vinden op rabobank.nl/achterhoek-oost.