Donderdag 7 februari is de Longpolikliniek naar de rechterkant van poli 2B verhuist. Deze vleugel is na een ingrijpende verbouwing klaar voor de toekomst. Vanaf vrijdag 8 februari houden de longartsen en gespecialiseerd verpleegkundigen spreekuur op de nieuwe polikliniek.

 

Ook op deze polikliniek staat alles in het teken van comfort, gastvrijheid en privacy van patiënten. Direct bij binnenkomst melden patiënten zich bij de centrale balie. Het maken van vervolgafspraken gebeurt in een aparte rolstoeltoegankelijke ruimte. Privacy is hierbij gewaarborgd.
De polikliniek heeft onder andere vijf spreek-/ onderzoekskamers, een ruime comfortabele wachtruimte en voldoende overleg- en archiefruimte voor de zorgverleners.

De komende maand gaat de linkergang dicht. Deze gang wordt eveneens onder handen genomen en voorzien van dezelfde faciliteiten als de rechterkant. De Hartfalenpoli is gedurende deze maand ondergebracht bij poli Longgeneeskunde. Op donderdag 7 maart zal de polikliniek Cardiologie naar de nieuwe poli verhuizen. De Hartfalenpoli is vanaf die datum ook weer aan de linkerkant te vinden.