De Klok Dranken, dochteronderneming van de Grolsche Bierbrouwerij, is een boeiende en groeiende drankenhandelorganisatie. Bij Hameland, hét arbeidsontwikkelbedrijf van de Oost-Achterhoek, werken bijna 1.500 mensen met een arbeidshandicap. Ruim 1.000 medewerkers zijn aan de slag bij reguliere bedrijven in de regio.

 

Hameland is er trots op nu ook samen te werken met De Klok Dranken. Frans Szabo (Manager ‘Horeca Services’ bij De Klok Dranken) en Henry Wullink (directeur Hameland) hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst (zie foto).

De afdeling ‘Horeca Services’ van De Klok Dranken beheert ongeveer 200 mobiele tapinrichtingen in diverse vormen en maten. Deze worden verhuurd door heel Nederland ten behoeve van diverse evenementen. Zo staan de tapinrichtingen op festivals als Lowlands en de Zwarte Cross. Maar ook op diverse lokale evenementen zoals bij het Carnaval.

Enkele medewerkers van Hameland zijn intussen gestart bij de afdeling ‘Horeca Services’. Deze medewerkers helpen – onder supervisie van een deskundige medewerker van De Klok Dranken – met het schoonmaken en controleren van mobiele tapinrichtingen. De medewerkers hebben het uitstekend naar hun zin.