Badmintonvereniging ´t Pluumke ´67 organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse Recreatief Badmintontoernooi. Deze 39ste editie zal plaatsvinden op de maandagen 18 en 25 maart vanaf 20.45 uur in de gloednieuwe sporthal ´De Spoorzone´. Het toernooi kent een sportief en gezellig karakter en is daarmee bij uitstek geschikt voor vrienden, collega´s, familieleden en andere geïnteresseerden. Ook deze editie belooft net als voorgaande jaren weer een succesvolle te worden.

 

In drie verschillende klassen wordt gespeeld waardoor zowel de beginnende speler als ook de meer ervaren badmintonner op zijn of haar eigen niveau kan badmintonnen. Door deze opzet is er ook voor deelnemers met weinig ervaring plaats, waardoor het toernooi laagdrempelig blijft. Uiteraard komt ook de meer ervaren badmintonner aan zijn trekken tijdens deze 39ste editie.

Klasse A is bedoeld voor de beginnende recreant, klasse B is bedoeld voor de gevorderde recreatieve speler en klasse C is bedoeld voor de sterke recreant en de ex-competitiespeler. Inschrijven is mogelijk per duo als Herendubbel (HD), Damesdubbel (DD) of Gemengd Dubbel (GD). Dit toernooi is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met de dynamische badmintonsport.  Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per duo. Inschrijvingen dienen voor 18 februari binnen te zijn. Deze kunnen worden gestuurd naar toernooi@tpluumke67.nl. Meer informatie is te vinden op www.tpluumke67.nl.