De maand februari gaat goed beginnen met een spetterend carnavals weekend van CV DE KNORREPOTTEN. Vrijdag ochtend  wordt er afgetrapt met het schoolcarnaval, dit jaar gehouden bij Cafe Spiekerman waar ook voor het eerst ouders bij aanwezig zullen zijn en een echte carnavals sfeer is gecreëerd.
 

Zaterdag avond vanaf half acht is de zaal spiekerman geopend om vanaf 11 over acht te beginnen met de grote carnavals avond. Hier zal de nieuwe prins en adjudant  onder toe zien van de Burgemeester geïnstalleerd worden. Eén van de nieuwigheden is de installatie van de EREGARDE, afscheid van enkele raadsleden en installatie van de nieuwe raadsleden; Miljoenenjacht, en enkele acts zullen er voor geschoteld gaan worden.

Dit alles zal overlopen in een spetterend feest met DJ DEPRADO ( bekend van de Radstake en Mooiwark) in samenwerking met JC ELBEKURKIE , al deze vernieuwingen zullen er toe bij dragen dat het een groot feest zal worden voor jong en oud, die niet alleen uit Meddo zelf komen.

Zondagmiddag is er vanaf half drie het kindercarnaval ook bij Cafe spiekerman, voor de schooljeugd t/m groep 8. Ook dit zal in een nieuw jasje gegoten zijn met een echte disco als afsluiting door DJ Luuck onder toeziend oog van de ouders die hier ook weer massaal aanwezig zijn om hun kinderen te aanschouwen.

De zaal gaat om twee uur open en het programma zal duren tot de klok van vijf uur waarna alle gelegenheid is om na te praten. Al het nieuw is te volgen via Facebook en twitter.

Tot ziens op de carnavalsdagen van CV DE KNORREPOTTEN