Het jaarlijkse buitentoernooi van Volleybalvereniging Mevo in Meddo is verleden tijd. In de laatste jaren moest de organisatie door de regenbuien telkenmale het toernooi afgelasten. Het animo bij zowel de teams als de organisatie nam daardoor af. Gekozen is nu voor het houden van twee binnentoernooi in de gymzaal het Kempken in Meddo.

 

Tijdens  crocus-  en de herfstvakantie worden nu de Spiekerman – Mevo – Toernooien georganiseerd. Dat betekent dat er drie avonden met elk vijf teams (recreatieve basis) gespeeld kan worden en dat niet meer op tijd, maar met sets tot 25 punten. Op 13 – 14 en 15 februari wordt gestart met het crocustoernooi. Opgave voor dit toernooi kan tot 3 februari via Mevomeddo.nl. Naast deze toernooien is de organisatie ATC Mevo ook actief in de begeleiding van enkele festivals en de Slag um Grolle. In de loop van het jaar wordt bekend of er nog andere activiteiten kunnen worden toegevoegd aan het programma.