Op nieuwjaarsdag ontving Annie Toebes de wisselbeker voor de Beste Kenner van Winterswijk uit handen van Slingeland FM programmamaker Johan Houwers. Tijdens de beide kerstdagen werd het traditionele kerstspel bij Slingeland FM gespeeld waaraan weer vele luisteraars deelnamen. Annie won niet alleen op eerste kerstdag waardebonnen ter waarde van 75 euro maar ook een van de hoofdprijzen, namelijk 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn. Op de tweede kerstdag was Dorien te Peele uit Corle de finalist en kan dus ook een minuut gratis winkelen. Daarnaast was Dorien ook degene die het vaakst (23 x) als eerste beller werd genoteerd en zij kreeg van Johan Houwers dan ook nog een tegoedbon voor een navigatiesysteem dat door Mazda Winkelhorst ter beschikking was gesteld. Jan Uwland uit Meddo wist exact te vertellen hoeveel vragen nu precies tijdens het kerstspel waren gesteld (71) en kreeg daarvoor een tegoedbon die door Richard ten Dolle ter beschikking werd gesteld. Schilder Richard komt een dag bij Jan Uwland thuis schilderen. 

 

De prijzenregen van Slingeland FM:
Tijdens beide kerstdagen ontvingen 16 winnaars € 1200,00 aan waardebonnen beschikbaar gesteld door diverse Winterswijkse bedrijven.

Eerste kerstdag:
1e prijs: Annie Toebes, 1 minuut gratis winkelen bij AH;
2e prijs: Truus Grevers, diner voor 4 personen bij Vivaldi
3e prijs: Henk Voskuil, high tea voor 2 personen bij Berenschot's Watermolen.

Tweede kerstdag:
1e prijs: Dorien te Peele, 1 minuut gratis winkelen bij AH;
2e prijs: Sandra van As, diner voor 4 personen bij Vivaldi
3e prijs: Thijs Kolkman, high tea voor 2 personen bij Berenschot's Watermolen.