Vrijdag 30 november start een actie voor de voedselbank Winterswijk. Deze actie is een samenwerking tussen de SP-Winterswijk en Plus Bruggers.In het kader van de boodschappenpakketactie van de Plus zullen leden van de SP op gezette tijden aanwezig zijn in de drie winkels van Plus Bruggers.

De bedoeling van de actie is dat winkelend publiek (dat  bij elke € 10 aan boodschappen en bij speciale actieproducten een gratis zegel krijgt voor een boodschappenpakket)  zegels deponeert in bussen ten behoeve van de voedselbank Winterswijk.

Ook zullen bij alle kassa’s inzamelbussen aanwezig zijn.

Mensen die de zegels niet sparen of al een pakket bij elkaar hebben gespaard worden verzocht om hun resterende zegels af te geven ten behoeve van de voedselbank Winterswijk waardoor huishoudens deze pakketten in januari 2013 in ontvangst kunnen nemen.

De start van de actie is vrijdag 30 november om 17.00uur bij Plus Bruggers aan de Dingstraat in Winterswijk. Tot en met 12 januari 2013 worden de zegels ingezameld, waarna de pakketten ter beschikking worden gesteld door Plus Bruggers.

We hopen op deze manier veel pakketten aan de voedselbank Winterswijk te kunnen overhandigen onder het motto:

SP en Plus  : voor de voedselbank dus !!!!