Op donderdag 22 november is er in Zwembad Jaspers een Open Dag. Gedurende de gehele dag  zijn er demonstratielessen van alle aquasporten die het zwembad biedt, de toegang is voor iedereen gratis. Geïnteresseerden krijgen uitgebreid uitleg over het brede aanbod aan groepslessen en het individuele aquafit4you programma. Voor iedereen die het sporten in water wil uitproberen, beleven en ervaren staan gespecialiseerde instructeurs klaar voor gratis introductielessen. Neem dus badkleding en eventuele waterschoenen mee!

 

Zwembad Jaspers biedt met Aquaspinning, Aquaboxing, Aquajogging en Aquapower intensieve, uptempo workouts op swingende muziek. Om fit te worden en te blijven zijn Aquatrimmen en Aquagym dynamische groepslessen die je in conditie houden, wat helpt bij alle actieve dagelijkse bezigheden. Voor mensen met uiteenlopende lichamelijke klachten zijn de activerende en revaliderende groepslessen Aquafysio en Hart in Beweging zeer geschikt. Naast al deze groepslessen biedt het zwembad ook Zwanger Zwemmen en de individueel te beoefenen Aquafit4you trainingen. Natuurlijk is niet alleen de lichamelijk inspanning belangrijk, na afloop van de introductielessen staat een gratis kopje koffie of thee klaar!

 

Waarom aquasporten? Met alle wateractiviteiten maak je gebruik van de voordelen van water. De trainingen zijn intensief door de waterweerstand, tegelijkertijd zorgt de druk van het water op het lichaam voor een snel herstel. Het voordeel van de opwaartse druk van water is dat er niet snel sprake zal zijn van overbelasting. Elke les is een training voor het hele lichaam, of het nu gaat om een groepsles samen met anderen of om een individuele training Aquafit4you.

Het brede aanbod en de vele lestijden bieden mogelijkheden voor elke drukke agenda!

 

Bezoek Zwembad Jaspers op 22 november, kijk voor meer info op www.zwembad-jaspers.nl.