Radio Slingeland FM wijzigt op deze dag haar zaterdag middag programmeringVanaf 13 uur is er een speciale uitzending die gewijd is aan de intocht Sinterklaas te Winterswijk Er zal rechtstreeks verslag worden gedaan vanaf diverse lokatie's in Winterswijk.

Zo zal de Sint en zijn Pietermannen worden opgewacht en verwelkomd op het station waar de Sint om 13,25 uur hoopt aan te komen per trein. De sint zal Radio/Tv Piet Hermanos bij zich hebben en die zal reeds vanuit de trein naar Winterswijk bellen om te horen of alles en iedereen gereed staat voor de Sint Tijdens de tocht van de Sint naar het gemeente huis zal verslaggever Jan ten Hagen hiervan verslag doen. Op het gemeente huis doen Ida Meerdink en Jan ten Hagen verslag ven de gebeurtenissen ter plekke Zij zullen Assistentie krijgen van de Radio TV Piet Hermanos

De uitzending duurt van 13 tot 15 uur en daarmee komen de programma's Middag Magazine en Muziek op Maat deels te vervallen…

RTV Slingeland zal de gehele intocht ook filmen voor haar TV uitzending en het ligt in de bedoeling dat deze beelden op zaterdag avond al vertoond worden op de TV.

TV Slingeland zendt uit op het UPC Kanaal van de Kabel krant vanaf 18 uur