Op zondag 16 december vindt van 15:00 tot 21:00 uur een uniek jazzevenement plaats in Partycentrum Nijenhuis te Winterswijk.

De volgende artiesten verlenen belangeloos hun medewerking:

The Greyhound  Barbershop Singers – als geen ander weten zij hoe je een sfeertje moet maken: acapella zorgen ze voor een vrolijke noot met hier en daar een kippenvel momentje!

Jazz Jump Orchestra – voor wie van ‘’oude stijl’ jazz houdt is deze 5-mans formatie niet te missen! Ze bijten het spits af en spelen de pannen van het dak.

Jazzy Women – we maken graag  plaats voor deze 20 dames met hun pianist, met bekende nummers in een harmonieus jasje laten ze harten smelten.

Footprints – natuurlijk zijn zij van de partij met een breed repertoire jazz standards van ballads tot swing…. Get Jazzed!

Zendium – zal zeker de sfeer bepalen….prachtig hoe 5 stemmen bijna vloeibaar worden en een geheel vormen!

Ronald Douglas – deze wereldberoemde Winterswijker heeft eigenlijk geen introductie nodig, wat fijn om Ronald weer hier te horen! Hij brengt Daan Herweg mee, deze jazzcomponist en bandleider van Caro Emerald begeleidt hem op piano … Jazz op hoog niveau!

Boogie Woogie BigBand – jonge muzikanten die gaan zorgen voor muzikaal vuurwerk! Met gastoptredens van Jasper van t Hof op piano en zangeressen Diana Meijerink en Masha Bijlsma!

Jasper van ’t Hof – Een fantastisch veelzijdig en getalenteerd pianist… vooral beroemd om zijn virtuoze solo’s. We zijn enorm blij en trots dat Jasper hier  komt spelen !

Diana Meijerink – bekend als zangeres van Footprints, voor Serious Request  gaat zij ons verrassen met Jasper van ‘t Hof en de Bigband … waar jazz is is Diana!

Masha Bijlsma – gelukkig heeft zij tijd gemaakt om haar vocaal vakvrouwschap ten gehore te brengen, ze laat zich hier begeleiden door de Bigband en Jasper van ‘t Hof. We verheugen ons op deze jazzdiva!

Masha Bijlsma zorgt met de BigBand voor een spetterende afsluiting van dit evenement.

Tevens zal burgemeester van Beem de veiling leiden: Door Jong & Hout is voor dit goede doel een steigerhouten tuinset aangeboden. Jasper Muziek biedt een gitaar ter veiling aan.

De presentatie is in handen van cabaretbeest Sharon Simon.

De entree bedraagt  € 10,–

Overige sponsoren zijn: –  Rabobank  –  Meerdink Beheer B.V.  –  Lady Di Body Art  –  Sound Solution  –  Van der Heide Toprent  –  van Emden Sport

Voor meer info en reserveren: getjazzed@live.nl

Volg ons op Facebook: Get Jazzed For Serious Request

DOEL: stop de babysterfte wereldwijd! Je kunt ook doneren voor dit goede doel via de website ‘kom in actie.nl’  De opbrengst gaat rechtstreeks in de kas van Serious Request. Dus als je niet kunt komen op 16 december kun je toch onze actie steunen door een bedrag te storten….alle beetjes helpen!!