Atletiekvereniging Archeus heeft het sponsorcontract met de Rabobank met drie jaar verlengd. Met deze overeenkomst zijn Archeus en de Rabobank een tweede termijn ingegaan.  Afgelopen zomer ondertekende Archeus met de Rabobank een nieuw contract als “ Vriend van Archeus”.

Pr-bestuurslid  van Archeus Erik Kremer: ,,We zijn blij dat we het sponsorcontract met de Rabobank hebben verlengd. Ze zijn sinds 2007 als sponsor aan Archeus verbonden en wij zijn trots op deze trouwe en goede samenwerking. In de huidige tijd waarin het niet meer vanzelfsprekend is om sponsorcontracten te verlengen, is het mooi dat we deze samenwerking voortzetten”

Leo Lankveld, accountmanager en verantwoordelijk voor sponsoring bij de Rabobank in Winterswijk,  reageert eveneens tevreden: ,, Door deze nieuwe overeenkomst blijven we  aan Archeus verbonden. Door het voortzetten van onze afspraken kunnen we ons als hun sponsor blijven profileren. Dat is al jaren een succesvolle combinatie, die we graag willen voortzetten.”

Volgens Lankveld  is samenwerking met Archeus op drie redenen belangrijk. ‘Allereerst hebben we natuurlijk affiniteit met atletiek. Verder vinden wij het belangrijk dat er wordt doorgegaan met de Rabo Kidsrun die door Archeus jaarlijks in maart wordt georganiseerd als onderdeel van de Engelse mijlenloop.’  Als laatste noemt Lankveld de ledengroei die Archeus de laatste tijd heeft doorgemaakt.  In 2012 was Archeus de snelst  groeiende atletiekvereniging van Nederland. Daar wil je als Rabobank Winterswijk graag bij gezien wil worden.