Op zondag 18 november organiseren Ocoach.nl en Winterswijk Marketing samen een leuke wandeling van zo’n 20 tot 25 kilometer. De route start bij Molen de Bataaf en voert langs een aantal bijzondere plekken waar ook extra informatie wordt gegeven. Peter Huijskes van Ocoach.nl zorgt voor een gezamenlijke warming up en verzorgt een clinic bij de trimbaan in het Rommelgebergte. Dus doe mee en ‘beleef Winterswijk outdoor’!

 

Er kunnen maximaal twee groepen van 50 personen mee doen aan de wandeling. Het minimum aantal deelnemers is 20. De eerste groep wordt om 9.30 uur ontvangen met een kopje koffie tof thee. Na een gezamenlijke warming up van circa 5 minuten vertrekt de eerste groep rond 9.45 uur. De tweede groep wordt om 10 uur verwacht. Is de route te lang? Dan kan deze ingekort worden tot zo’n 10-12 kilometer. Opgeven voor deze wandeling kan via: info@ocoach.nl of 06-15963435. Meer informatie staat op www.winterswijkvitaal.nl en www.100procentwinterswijk.nl