Het bestuur is verheugd te melden dat het aflopende contract met hoofdtrainer Bjorn Zweerink na dit seizoen wordt verlengd met 2 jaar waarbij tevens een optie voor een 3e jaar is afgesproken. Zowel Bjorn als het bestuur zijn zeer tevreden over hoe het op allerlei gebieden loopt en hebbenvertrouwen in de toekomst.

 

De prestaties dit seizoen zijn goed en de trainingsopkomst is groot. Er is sprake van een mix van jonge en nieuw
ingepaste spelers die hun kans pakken en een groep oudere, ervaren spelers. Ook de randvoorwaarden zijn goed ingevuld (o.a. een komend trainingskamp in januari in Barcalona), er komt een talentvolle lichting A-spelers aan, kortom alle ingredienten zijn aanwezig om het vertrouwen naar elkaar uit te spreken in een langdurige samenwerking. Hierbij past ook de aan het begin van dit seizoen uitgesproken doelstelling van promotie naar de 4e klasse.