Op zaterdag 29 en zondag 30 september 2012 houdt Wijngaard Hesselink Open Dagen. Tijdens deze open dagen kan men deelnemen aan gratis rondleidingen door de wijngaard, waar uitleg wordt gegeven over de druiventeelt voor de Achterhoekse wijnen. Op het fraaie terras met uitzicht op de wijngaard kan men genieten van Achterhoekse wijnen.

 

 

Naast wijn, koffie, thee, fris, Federweissen en andere drankjes zijn er heerlijke warme barbeque hapjes van de BBQ smoker en de Harmienehoeve is vertegenwoordigd met diverse kaassoorten. Er is een demonstratie motorfiguurzagen door Johny ten Thye.

Om de sfeer compleet te maken is het dweilorkest “Kiek” uit Winterswijk aanwezig. Nieuw!! Wijnvatenrace! Wie kan er het snelst met een wijnvat rollen over een bepaald parcours? Heren en damesklasse, voor de winnaars is er een wijnvatenrace bokaal!

Simone Priester van Kadootjesidee is er speciaal voor de kinderen met diverse leuke spellen! Erna Ensing geeft informatie over haar pianopraktijk bij Wijngaard Hesselink.

Natuurlijk kunt u ook een fles Achterhoekse wijn kopen. Na zeer succesvol verlopen eerdere open dagen is besloten dit jaar 2 open dagen te houden. Wel is het programma op zondag meer uitgebreid dan op zaterdag!

Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s. 

Entree gratis!