Een 88-jarige fietsster uit Winterswijk is woensdag 19 september met hoofd- en beenletsel opgenomen in het ziekenhuis, nadat ze op de Groenloseweg in Winterswijk in botsing kwam met een auto.

De vrouw fietste tegen 19.00 uur over de Groenloseweg in richting van de Javastraat. Uit eerste onderzoek en getuigenverklaringen lijkt het erop dat de vrouw ruim voor het kruispunt met de Javastraat vrij plotseling linksaf sloeg. Een automobiliste die vanuit dezelfde richting kwam en op dat moment vlak achter de vrouw reed, kon haar niet meer ontwijken en botste tegen de fietsster aan. De bejaarde vrouw kwam hard ten val en liep hoofd- en beenletsel op. De 35-jarige automobiliste uit Winterswijk bleef ongedeerd.

De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.