De schakers van WSG zijn na de degradatie het seizoen goed begonnen. In Enschede werd met 2-6 gewonnen van Drienerlo. De zege had nog hoger moeten uitvallen, maar Han Schuurmans gaf een stuk weg en moest toen knokken voor remise, terwijl Han van de Laar in goede stelling remise aanbood. Dick van Wamelen liet zijn tegenstander ontglippen met pat. Reinhard Cvetkovic bereikte een reguliere remise.

 

De overwinningen werden behaald door Henrik Losing (mooi offer), Reinhard Funke (zetdwang) Henri Abbink (koningsaanval) en Arent Luimes (pionwinst met dodelijke aanval).
WSG 2 zorgde in diezelfde klasse voor een daverende stunt door titelkandidaat ENO met een 5-3 nederlaag huiswaarts te sturen. En dat na een 1-3 achterstand na remises van Dick Boogaard en Marcel Krosenbrink. Daarna wonnen echter Bert te Sligte, Hennie Meijer, Gerard Harbers en Arjan van Lith, die zijn rentree maakte. .

 

Uitslagen: Voogd-Huiskamp ½-½, Abbink-Höing ½-½, Labee-Freriks 1-0, Klein Langenhorst-Wamelink 1-0, Harbers-Boogaard ½-½, Wolters-Voogd 0-1, Mullink-Krosenbrink 0-1
Jeugd: Max Eisenbart-Noah Graat 1-0, Nick de Vries-Kay Ruesink 1-0, Fabio Berisha-Yoran Krabbenborg 1-0, Merlijn Elferink-Kasper Beskers 1-0.