Op zondag 30 september brengen jonge, zeer getalenteerde strijkers van het Scala Ensemble muziek van hun nieuwe dubbel-cd ten gehore in Theater de Storm te Winterswijk. Het Scala Ensemble staat onder leiding van vioolpedagoge Petra  Westra en is onderdeel van Stichting Arcato uit Zutphen.

 

Bijzonder, want Nina Olthof speelde viool in het Scala Ensemble.

Op 26 mei 2011 overleed Nina op elfjarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenstamtumor. Tijdens haar ziekteperiode van vijf maanden waren de Scala repetities eigenlijk de enige momenten waarop ze even haar ziekte kon vergeten.

Dankzij de gastvrijheid van De Storm is dit een unieke mogelijkheid om naar het Scala Ensemble te komen luisteren in Winterswijk. Tijdens dit bijzondere concert van 30 september in De Storm wordt de nieuwe dubbel-cd gepresenteerd. Ook is er de mogelijkheid om na afloop de cd te kopen.

 

De gehele opbrengst van de cd komt dankzij vele sponsoren geheel ten goede aan Stichting Nina. Omdat de diagnose hersenstamtumor bij kinderen 0% kans op genezing betekent, is na het overlijden van Nina stichting Nina opgericht, met als doel om onderzoek naar de behandeling en genezing van deze vreselijke ziekte financieel te ondersteunen.

 

Scala speelt voor Stichting Nina in Theater De Storm

30 september 2012 om 14:00 uur

Entree  5,00 voor volwassenen

              2,50 voor kinderen tot 13 jaar

 

Voor meer informatie en kaarten:

www.stichtingnina.nl

www.arcato.nl

www.theaterdestorm.nl