Rijkswaterstaat voert sinds 3 september asfalteringswerkzaamheden uit aan de N18 tussen Varsseveld en Groenlo. Dit deel van de N18 was daarvoor al in beide richtingen afgesloten tot aan zaterdagochtend 15 september. Er blijken 3 aanvullende nachten werk nodig aan dit traject. Om hinder te beperken voert Rijkswaterstaat deze ’s avonds en ’s nachts uit tussen maandag 17 t/m woensdag 19 september. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Afsluitingsperiodes

De N18 wordt ’s avonds en ’s nachts tussen Haaksbergen en Groenlo extra afgesloten tijdens de volgende avonden en nachten:

 

Van maandag 17 september tot en met woensdag 19 september, dagelijks van 19.00 uur tot 06.30 uur.

 

 

Omleidingsroutes

Het verkeer op de N18 vanuit Varsseveld richting Groenlo wordt omgeleid via de N318 en vervolgens via de N319. Het verkeer richting Lichtenvoorde wordt ook via de N318 omgeleid en volgt vervolgens de N313.

 

Verkeer op de N18 vanuit Groenlo richting Varsseveld wordt omgeleid via de N319 en vervolgens via de N318. Het verkeer richting Lichtenvoorde wordt ook via de N319 omgeleid en volgt vervolgens de N318 en N313.

 

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Rijkswaterstaat voert deze werkzaamheden uit met het oog op een vlotte doorstroming en de veiligheid. Daarvoor is periodiek onderhoud aan het wegennet nodig.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.