Rodney Elzer – bekend van The Voice of Holland – treedt tijdens de koopzondag op 16 september op bij Van Ommen Mannenmode. Sinds juni dit jaar kleden zij Rodney voor zijn optredens en foto reportages. “De eerste keer dat Rodney bij ons kwam klikte het meteen tussen ons en ook was hij verrast over onze collectie. Rodney wil dan ook graag iets voor ons terug doen en ook voor zijn eigen promotie komt hij graag optreden op 16 september”, aldus Jerry Thiele. Rodney treedt drie keer op: om 14.30, 15.30 en 16.30 uur. De winkels zijn open van 12.30 – 17.00 uur.

 

Alhoewel hij bij het grote publiek bekend werd door zijn deelname aan The Voice of Holland, is hij zijn hele leven al bezig met muziek. Rodney is niet alleen een solo zanger, maar heeft een eigen jazz band (Rodney Elzer Quartet) en hij treedt op met bigbands. Verder zit hij in de jury van talentenjachten en schrijft hij liedjes voor zichzelf en zijn band. Naast het leven van artiest volgt hij momenteel een opleiding aan het jazz/pop conservatorium in Zwolle.

 

Koopzondag

Tijdens de koopzondag zijn er modeshows op drie verschillende plekken in het centrum. De catwalks staan op de Markt, het Willinkplein en bij de katholieke kerk (tegenover de HEMA).

Diverse modezaken en schoenenwinkels showen hier de nieuwste najaarscollectie.

 

Marathon Nationaal Landschap Winterswijk

Op zondag 16 september wordt ook de eerste Marathon Nationaal Landschap Winterswijk georganiseerd. Het startschot voor de marathon wordt om 10.00 uur gegeven bij

het gemeentekantoor. De finish is op de Markt.