De voorlaatste wedstrijd van de WHV De Karper werd afgelopen zaterdag gevist in De Berkel bij Borculo. De lange droge periode had er zorgde ervoor dat er geen stroming in de Berkel zat en de 25 vissers moesten alles in de strijd gooien om een visje te kunnen verschalken. Na een half uur kon je aan de waterkant al enkele mopperende geluiden horen over de slechte aanbeet van de vissen. De punten moeste dit keer vooral met kleine vissen verdiend worden, uiteindelijk deed Peter König dit als beste met 64 visjes totaal goed voor 1400 gram.  Clemens Brockotter was dit keer een uitzondering , hij wist na ruim 2 uur vissen zonder een stootje en een vertwijfeld  telefoontje met zijn vrouw toch nog 2 flinke Brasems te vangen samen 4400 gram. Henny Wiegerinck pakte de derde plaats met 55 vissen samen goed voor 1550 gram.

 

De volledige stand is te lezen op www.whvdekarper.nl

Stand na 3 wedstrijden

1 H.Kuhlmann                   541 punten

2 M. te Lintum                  538 punten

3 H.Wiegerinck                 537 punten

4 W.Vredenberg             531 punten

5 P.Wöhrmann Sr.          530 punten

De laatste wedstrijd op 6 oktober in de Puls, wordt voor een aantal vissers  een belangrijke en spannende wedstrijd. Wie zich kampioen mag noemen wordt bepaald door het totaal van de 5 beste resultaten van de 7 wedstrijden.