Op donderdagmiddag wordt traditiegetrouw gestart met de ‘ouderenmiddag’. Dit jaar zal “DORUS” het programma verzorgen; voor veel (oudere) jongeren zal dit een feest der herkenning zijn.Vrijdagmorgen begint natuurlijk met de optocht. Ook dit jaar zal weer een mooie stoet van corsowagens, school- en zitwagens door Miste trekken. De route loopt via de Misterweg, Breukinkweg, Lutgerweg, Benninkweg, Breukinkweg, Vreehorstweg, Brinkeweg weer terug naar “Den Tappen”. Bij de familie Woordes aan de Brinkeweg wordt de “stop” gehouden. Voor de kinderen wordt daar een ballonnenwedstrijd georganiseerd. ’s Middags is er volop gelegenheid om het geluk of het talent te beproeven bij de diverse Volksspelen. Voor de schooljeugd zijn de Kinderspelen.

 

Het avondprogramma wordt geopend met een spektakel voor en door ingezetenen van Miste met als titel “(B)op de Bouw(er)”. De exacte invulling blijft een verrassing. De rest van de avond kan een dansje worden gemaakt met medewerking van HIS & Co. We hopen dat deze avond weer net zo’n succes mag worden als vorig jaar.

 

Zaterdag neemt een aanvang met het uithalen van het Koningspaar Evert de Roos & Conny te Walvaart. Aansluitend vertrekt iedereen weer naar “Den Tappen” voor het Koningsschieten en de inhuldiging van de nieuwe Koning(in). Gelijkertijd wordt voor de jeugd het ‘Jeugdkoningsschieten’ gehouden.

 

Beide dagen mag Miste zich overdag weer verheugen op de enthousiaste en professionele muzikale ondersteuning van Excelsior.

 

Het feest wordt zaterdagavond afgesloten met de ‘TRAINBAND’.