In de nacht van zaterdag op zondag 26 augustus heeft de politie twee mannen van 42 en 48 uit Winterswijk aangehouden op verdenking van het slaan en schoppen van een man die hen aansprak op het feit dat de 42-jarige tegen een etalageruit stond te plassen.

 

De gedupeerde, een 35-jarige man uit Winterswijk, liep met twee vrienden rond 01:45 uur over de Ratumsestraat toen zij de 42-jarige man tegen een etalage aan zagen plassen. Ze spraken hem aan, waarop de 42-jarige agressief werd en zijn agressie richtte op de 35-jarige man. De man werd door hem tegen de grond geslagen, en zou op de grond nog een schop hebben gekregen van de 48-jarige man. Op aanwijzing van de gedupeerde en zijn vrienden heeft de politie de twee verdachten even later kunnen aanhouden, waarna ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.