Nederland Lokaal (Lijst 13 bij de komende verkiezingen) trapt op donderdag 30 augustus a.s. s’ochtends om 10.30 uur haar campagne af bij Restaurant het Zwaantje op de Markt te Winterswijk.Nederland Lokaal vindt dat de verspilling die de overheid nog steeds volop laat plaatsvinden eerst zal moeten worden aangepakt voordat de rekening bij de burger wordt neergelegd, zoals nu volledig het geval is. Daarnaast beschikt Nederland over veel lokale politici die overal in het land hebben aangetoond dat (lokaal) bestuur samen mét de burgers de beste oplossing is voor een democratisch bestuur. Daar kan Den Haag nog veel van leren.

 

Op de openbare presentatie, toegankelijk voor de pers en alle belangstellenden, zal de landelijke lijsttrekker Ton Schijvenaars het programma nader toelichten. Tevens zal de Achterhoekse kandidaat (nummer twee van de kieslijst!) voor Nederland Lokaal gepresenteerd worden. Natuurlijk bestaat de gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij hopen u allen te mogen begroeten op donderdag 30 augustus om 10.30 uur op de Markt te Winterswijk.

Voor nadere informatie zie www.nederlandlokaal.nl