Willem AxTransport uit Winterswijk heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uithanden van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De Gelderse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

Willem Ax Transport is actief in het internationaal vervoer van koel- en vriesproducten binnen Europa. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Met het behalen van het Keurmerk Transport & Logistiek, wil Willem Ax Transport zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers]veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Meer informatie
over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle
keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl