De laatste twee weken van het zomerseizoen bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) zijn aangebroken! Geniet van een onvergetelijke reiservaring terwijl onze stoomtrein zes dagen per week door het prachtige landschap van de Veluwe snelt. Onze kijken er enorm naar uit om reizigers weer mee te nemen op een unieke reis. Tot en met zondag 25 augustus klinkt de nostalgische stoomfluit zes dagen per week door de Veluwe, met zelfs ritten tot aan Dieren! Mis deze unieke kans niet en beleef de magie van de stoomtrein met de VSM! In de rijdagenkalender op www.stoomtrein.org/dienstregeling zijn al onze rijdagen en dienstregelingen te vinden.

 

Stoomdepot in Beekbergen

Aansluitend aan de treinrit is er de mogelijkheid om het imposante stoomdepot in Beekbergen te bezoeken. Hier tref je een indrukwekkende collectie stoom- en diesellocomotieven, een kolenkraan, waterkolommen, een draaischijf, klassieke seinpalen, overwegbomen en nog veel meer. Beleef op het stoomdepot van dichtbij hoe door middel van kolen, water en vuur een gigantische stoomlocomotief in beweging komt! Geen wonder dat deze treinen vroeger vuurmonsters genoemd! Vanaf het terras van de stationsrestauratie hebben bezoekers een perfect uitzicht op de activiteiten in het stoomdepot en kunnen ze genieten van een hapje en een drankje.

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Stap aan boord van ons team en serveer nostalgie met elke maaltijd!

Momenteel zijn we actief op zoek naar enthousiaste versterking voor ons horecateam! Als lid van ons team speel je een essentiële rol bij het verwennen van onze passagiers tijdens onze bijzondere treinritten. Je zorgt ervoor dat onze reizigers kunnen genieten van heerlijke versnaperingen en drankjes aan boord van onze historische stoomtrein. Bij onze speciale dinerritten krijg je de kans om je culinaire vaardigheden te tonen door de meest verrukkelijke en gevarieerde gerechten te bereiden en te serveren. Of help je mee als gastvrouw of -heer om een onvergetelijke ervaring voor onze reizigers te creëren. Denk aan sfeervolle diners met een prachtig uitzicht op het landschap dat voorbij glijdt, terwijl je onze gasten een magische ervaring bezorgt. Wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring? Meld je aan via personeel@stoomtrein.org en ontdek de magie van werken aan boord van onze stoomtrein!

 

Stap in en reis mee!