“Student samen met 1 van de senioren achter de naaimachine”

AALTEN – Op woensdagmiddag 5 juni vindt er een modeshow plaats bij Marga Klompé in Aalten. Vijf studenten van het Graafschap College uit Doetinchem, van de opleiding Sociaal Werk, zijn 5 weken bezig geweest om samen met de senioren kleding te maken voor de modeshow. Tevens zijn er twee winkels benaderd, namelijk Angelique Womens Wear en Pepper8 om kleding te leveren voor de show. De studenten zullen zowel de zelfgemaakte kleding als ook de setjes uit de winkels presenteren. De middag start met een inloop vanaf 14:30 uur en de modeshow start exact om 15:00 uur.

Het is een mooie activiteit die gratis te bezoeken is, inclusief het eerste kopje koffie en wat lekkers erbij. Ook zijn er mooie prijzen te winnen met een verloting. Het geheel vindt plaats in het grand café van Stegemanhof aan de Geurdenstraat 1 te Aalten. Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via telefoonnummer 0543-473993 of aan de balie van Stegemanhof. Er is beperkt plek !