Organisatoren Erwin Ruesink en Mark ten Pas

Badmintonclub ’t Pluumke ’67 organiseert op woensdag 10 en woensdag 17 april de 47ste editie van het Recreatief Badmintontoernooi. Het gezellige toernooi in de Sport- en turnhal Winterswijk is geschikt voor ieder niveau en alle leeftijden. Opgeven kan tot en met 24 maart.

Al 47 edities organiseert Badmintonclub ’t Pluumke ’67 een Recreatief Badmintontoernooi voor iedereen die het leuk vindt om de strijd aan te gaan op het badmintonveld. Organisatoren Erwin Ruesink en Mark ten Pas zorgen voor het programma en spannende wedstrijden: ‘’We organiseren al jaren een toernooi waarbij het draait om sportiviteit én gezelligheid. Het Recreatief Badmintontoernooi op 10 en 17 april is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de badmintonsport. Voor ieder niveau en alle leeftijden De kracht van het toernooi is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Het Recreatief Badmintontoernooi richt zich op een brede doelgroep. ‘’Ieder jaar verwelkomen we vaste deelnemers die de nodige ervaring meebrengen en de strijd met elkaar aangaan.

Maar ook als je nog nooit tegen een shuttle hebt geslagen en je wil het graag een keer proberen ben je van harte welkom. Bij de wedstrijdindeling houden we rekening met de ervaring van de deelnemers’’, aldus Erwin Ruesink en Mark ten Pas. Doordat jong en oud kan deelnemen is het Recreatief Badmintontoernooi bij uitstek geschikt voor bedrijven, personeelsverenigingen, vrienden(groepen), buurten en families. Kennismaken met snelste racketsport ter wereld Badminton is de snelste racketsport ter wereld. Het is een heel actieve en intensieve sport.

Het vraagt een goede conditie, reflexen en uithoudingsvermogen. Maar de sport is ook uitstekend te beoefenen op recreatief niveau. Badminton kan gespeeld worden door sportievelingen van alle leeftijden en van alle niveaus. De badmintonport is dus leuk voor jong én oud, ervaren én onervaren. Het Recreatief Badmintontoernooi is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de sport en de gezellige vereniging.

Opgave is mogelijk tot en met zondag 24 maart Het Recreatief Badmintontoernooi vindt plaats in de Sport- en turnhal Winterswijk aan de Parallelweg. Inschrijven is mogelijk als dubbel. Deelnemers kunnen zich tot en met 24 maart aanmelden. Opgaven kan door een e-mail te sturen naar toernooi@tpluumke67.nl. Meer informatie over het Recreatief Badmintontoernooi 2024 en de verschillende klassen is te vinden op www.tpluumke67.nl.