WINTERSWIJK – In het laatste weekend in februari verkopen de lokale winkeliers de laatste opruimingsartikelen, kassakoopjes en restanten van het winterseizoen voor stuntprijzen.

Tijdens deze Finale Sale Dagen zullen koopjesjagers hun hart ophalen. Het hele weekend kunnen zij hun slag slaan met mooie koopjes voor een zacht prijsje. Dat is pas leuk winkelen!

De Finale Sale Dagen beloven een weekend vol gezelligheid en winkelplezier te worden. Op vrijdag kan er extra lang geshopt worden vanwege de koopavond. Op zaterdag genieten bezoekers ook van de gezellige Winterswijkse warenmarkt. En ook tijdens de koopzondag van 25 februari kan er nog volop geprofiteerd worden van de extra hoge kortingen op sale artikelen.

Uiteraard bieden de gastvrije cafés en restaurants een fijne plek om tussendoor even uit te rusten of om een geslaagd dagje winkelen in Winterswijk af te sluiten met een hapje en een drankje. Meer informatie over het Winterswijkse winkelcentrum en de Finale Sale Dagen is te vinden op www.100procentwinterswijk.nl.