Deze vraag staat centraal in het gesprek met Kandidaat-Kamerlid Lisa Westerveld op zaterdag 11 november om 16.30 in de Doopsgezinde Kerk Torenstraat 4 in Winterswijk. Iedereen is welkom

Tweede Kamerlid Lisa Westerveld toert zaterdag 11 november door haar geboortestreek de Achterhoek. De gezamenlijke afdelingen van Groenlinks/PvdA hebben haar uitgenodigd om te vertellen welke onderwerpen in de Achterhoek meer aandacht moeten krijgen in Den-Haag. Na een toer langs Zutphen, Ruurlo en Vorden arriveert Lisa Westerveld rond 16.30 in de Doopsgezinde kerk.

Wat moet meer aandacht krijgen in Den-HaagHet gesprek is met een aantal lokale smaakmakers en met de mensen in het publiek. Het gesprek gaat onder andere over hoe we jonge mensen een toekomst geven in Winterswijk. Met een betaalbare woning en goede bereikbaarheid. De toekomst van de zorg omdat de bevolking van Winterswijk vergrijst is een actueel thema. Ook onderwijs en cultuur zullen ongetwijfeld langskomen.

Lisa WesterveldLisa Westerveld is sinds 2017 Tweede Kamerlid. Bij de komende verkiezingen op 22 november staat zij op plek 5 van de kandidatenlijst van GroenLinks/PvdA. Zo willen de gezamenlijke partijen het platteland echt een stem geven in Den-Haag. Als Tweede Kamerlid heeft Lisa laten zien dat ze concrete resultaten weet te behalen voor mensen in de knel. Ze hield zich onder andere bezig met onderwijs, jeugdzorg, GGZ en cultuur.

Iedereen is welkomDe bijeenkomst is gratis en voor iedereen die zich wil uitspreken of oriënteren voor de komende verkiezingen. Het maakt niet uit van welke partij je bent of dat je nog zoekende bent. Juist door met elkaar in gesprek te gaan komen we tot oplossingen.