Altijd al willen bijdragen aan een betere samenleving? Hier is je kans! Automaatje is op zoek naar chauffeurs die willen deelnemen aan ons maatschappelijke project. Word een deel van de verandering en rijd voor Automaatje.
Ben jij iemand die houdt van autorijden en graag een positieve impact wil hebben op de samenleving? Wil je deel uitmaken van een organisatie die zich inzet voor mobiliteit, veiligheid en duurzaamheid? Dan is dit jouw kans om je talenten in te zetten voor een nobel doel.

Wat houdt het project in?
Automaatje is een maatschappelijk project van de ANWB en de WUh dat zich richt op het bieden van vervoer aan mensen die dit het hardst nodig hebben. Of het nu gaat om ouderen die naar hun afspraken in het ziekenhuis moeten, jongeren die naar school moeten, of mensen met beperkte mobiliteit die hulp nodig hebben bij boodschappen doen, Automaatje is er om te helpen.

We zijn op zoek naar chauffeurs die: Een geldig rijbewijs en een goede rijvaardigheid hebben, vriendelijk en hoffelijk zijn en graag anderen helpen, flexibel zijn met hun tijd en bereid zijn om op wisselende uren te rijden, een positieve bijdrage willen leveren aan de Winterswijkse samenleving.

Wat biedt de WUh?
Als chauffeur van Automaatje maak je deel uit van een geweldig team dat zich inzet voor inwoners die minder mobiel zijn en inwoners die niet of nauwelijks netwerk hebben. Je krijgt: Van de deelnemers een passende vergoeding voor je diensten, de kans om deel uit te maken van een maatschappelijke organisatie die echt het verschil maakt. Je bepaalt zelf de dagen en of tijden dat je beschikbaar bent. Jij bepaalt jouw inzet. Wil je één rit per week of dagelijks een rit doen? Het is helemaal aan jou.

Doe mee aan dit mooie maatschappelijke project van de WUh. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van anderen en Winterswijk versterken. Meld je vandaag nog aan als chauffeur en draag bij aan een positieve verandering! Samen zijn we de kracht achter mobiliteit en welzijn in Winterswijk.

Meer info: wuhwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/automaatje

Neem contact met ons op. Telnr. 0543 200036 of mail naar automaatje@wuhwinterswijk.nl. Word vandaag nog
chauffeur en breng verandering op de weg!

Voor meer info over de WUh kan men terecht bij Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 en bij Benefiets,
Weurden 4. Beide zijn op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur geopend. Telnr. 0543 – 200026 Email info@wuhwinterswijk.nl