Op zondag 17 september zal het Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde het toneel zijn voor de eindshow van het Wiesneus project.

 

Heel wat ‘Wiesneuzen’ leerden afgelopen jaar weer een ‘betjen plat praoten’. Net als voorgaande jaren worden de Wiesneuslessen afgesloten met een mooi evenement. Dit vindt plaats op zondagmiddag 17 september in het Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde en staat helemaal in het teken van kunst. Basisschoolkinderen die er wel eens over hebben gedacht om kunstenaar te worden, of het leuk vinden om lekker creatief bezig te zijn, zijn van harte welkom!

Dit evenement, georganiseerd door Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers voor Achterhoekse basisschoolkinderen, belooft een unieke belevenis te worden.

Het Wiesneus Kunstcircuit is de afgelopen maanden door de regio gegaan. Kinderen uit verschillende basisscholen hebben de kans gekregen om plat te leren praten. Op zondag 17 september zal het Achterhoeks Openluchtmuseum het podium bieden aan deze kinderen waarbij er een mooi samenspel gaat komen van creativiteit, inspiratie en enthousiasme.

Doordat het evenement in het Achterhoeks Openluchtmuseum plaats te laten vinden combineren we cultureel erfgoed en hedendaagse kunst.

De eindshow begint om 13.30 uur en duurt tot 16.45 uur, met een aanloop vanaf 13.00 uur. Het belooft een middag vol vermaak te worden voor het hele gezin. Tijdens de eindshow zal er drinken worden verzorgd voor deelnemende kinderen, zodat zij vol energie kunnen genieten van deze middag. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wie-wat-waar

Wat: Wiesneus Kunstcircuit

Wie: Achterhoekse basisschoolkinderen

Wanneer: zondag 17 september

Hoe laat: 13.30 -16.45 uur (aanloop vanaf 13.00 uur)

Waar: Achterhoeks Openluchtmuseum, Eimersweg 4, 7137 HG Lievelde (Erve Kots)

Entree: gratis. Drinken voor deelnemende kinderen inbegrepen

Aanmelden is niet nodig

 

Foto: ECAL