Op woensdag 26 juli en op woensdag 9 augustus staan de Dolle Muziekdagen weer op het programma! Wat ooit in de jaren tachtig van de vorige eeuw begon als “Dolle Dixiedagen”, kreeg een vervolg als Dolle Muziekdagen, welke vorig jaar weer voor het eerst in jaren werden georganiseerd.

Na het succes van vorig jaar, heeft een groot aantal horecabedrijven zich weer gemeld om ook dit jaar in de bouwvak Winterswijk weer flink muzikaal op te luisteren!

Een grote variëteit aan horeca bedrijven en evenzoveel muzieksoorten. Voor ieder wat wils! Blues, rock, lounge, Americana, pop -en ga zo maar door. Her en der begint de muziek zo rond zeven en negen, en eindigt om twaalf uur.
Zomaar een greep uit het programma van woensdag 26 juli;
Café ’t Bolwerk presenteert die avond met trots “Krachtström”; een ACDC coverband uit het oosten van Nederland, met oa Winterswijker Richard Courant in de gelederen. Ouderwetse, stevige rock! Bij de Zwaan op de Markt zullen Cas en Jamey vanaf 19.30 uur lekkere loungegrooves draaien.
De Wünderbar stapt, net als vorig jaar, uit de Duitse comfortzone en heeft 2 zigeunermuzikanten die de avond zullen omlijsten. Joost (Hotel Stad Munster) zou Joost niet zijn, als hij niet zelf (met vrienden) zijn instrumenten zou oppakken voor een lekkere set Americana.
Bij de Stam spelen Buddy Friends ouderwetse blues, soul en bluesrock.
Waar kan je allemaal terecht deze 2 muzikale woensdagen?
Café de Stam (Misterstraat), Café ’t Bolwerk (Kottenseweg); Café de Boemel (Spoorstraat); Eetcafé ’t Weurden (Weurden); De Zwaan, De Lamme Bij Hillen, Gusto, Hotel Stad Munster en de Wunderbar op de markt!
Eten, drinken, dansen en genieten van muziek door het hele centrum van Winterswijk. De entree is overal gratis!!!
Foto: Buddy and friends