De Fietsvierdaagse 2023 wordt weer een bijzonder evenement, maar één ding blijft ongewijzigd…… wij fietsen vier dagen lang door de prachtige Achterhoek.

Van 1 t/m 4 augustus vindt de fiets4daagse plaats. Berijders van de electrische fiets zijn ook van harte wellkom om de verschillende routes van ongeveer 25 km of 50 km af te leggen. Er is niets mooier om de Achterhoek vanaf een fiets te aanschouwen.

Fietsen in de gezonde buitenlucht is goed voor lichaam en geest. Het houdt uw spieren soepel en is goed voor uw hart. U blijft langer mobiel én houdt uw conditie op peil. De fiets4daagse wordt ook dit jaar georganiseerd door de Fietscommissie van de KBO. Bij de 50 km tocht is er onderweg een controle post alwaar men kan genieten van een heerlijk drankje en/of hapje.

Bij het volbrengen van de vier routes ontvangt de deelenemer een mooie herinnering. Dit jaar is de start en finish bij ons clubgebouw “De Treffer” aan de Raadhuisstraat nr 18 te Lichtenvoorde, alwaar voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn. De routes zullen op papier uitgeschreven zijn, maar deze kunnen ook worden gefietst via het GPS systeem.

Nadat u de dagelijkse fietstocht heeft volbracht zal u door de organisatie een kop koffie/thee worden aangeboden.

Starttijd: tussen 9.00 uur en 10.30 uur
Voorverkoop adressen zijn:

VVV kantoor,
VVV kantoor, Kevelderstraat 1 te Groenlo.
Mevrouw E.Kuster, Sleedoornstraat 61 te Lichtenvoorde
De heer L.Wopereis, Frans Halsstraat 61 te Lichtenvoorde laurenswopereis@gmail.com

Prijzen: Vanaf 16 jaar ( t/m 15 jaar is gratis)
Euro 9 ,– 4-dagenkaart bij voorverkoop.
Euro 11,– 4-dagenkaart bij de start
Euro 4,– voor een dagkaart

Voor meer informatie zie: www.f4daagse.nl of www.kbolichtenvoorde,nl