Flexhulp is een samenwerking tussen Humanitas, Present en de WUh. Samen bieden zij een helpende hand aan mensen met diverse kortdurende hulpvragen, waar andere organisaties geen passende hulp kunnen verlenen. Met behulp van vrijwilligers zorgt Flexhulp ervoor dat mensen die tijdelijk wat extra hulp nodig hebben, de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Hierbij gaat het niet alleen om een oudere persoon die hulp nodig heeft bij boodschappen doen, hondje uitlaten, bloemetjes water geven enz enz. Ook jongeren kunnen een beroep op het Flexhulp doen. Veel traditionele hulpverleningsinstanties zijn mogelijk niet in staat om aan deze behoeften te voldoen, omdat ze zich voornamelijk richten op langdurige of gespecialiseerde hulpverlening.

Flexhulp vult deze lacune op door flexibele en op maat gemaakte ondersteuning te bieden, toegespitst op de specifieke behoeften van elk individu. De organisatie is volledig afhankelijk van vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om anderen te helpen. Flexhulp gelooft dat iedereen recht heeft op hulp, ongeacht de aard van de hulpvraag. Voor informatie kan men terecht bij Mandy Cleophas E-mail flexhulp@wuhwinterswijk.nl Tel nr. 0543 200026