Op woensdag 26 april speelt GO NUTZ! dè Herman Brood trip in café de Stam in Winterswijk. Vorige jaar stond de band ook op de planken in de Stam. Toen ging het dak eraf! Tijdens deze Kingsnight neemt GO NUTZ! het publiek vanaf 21.00 uur mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit!

De acht muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood en nemen het publiek mee naar de verschillende periodes uit z’n lange carrière.

GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij GO NUTZ! op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten.

Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ’70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op. Via de jaren ’80 en het eerder genoemde album “Go Nutz” komen we na een reis vol met rock ’n roll, ballads, funk en recht-toe-recht-aan rock uit bij de laatste albums van Brood. Al met al een trip down memory lane!

Entree is gratis

Foto: Dominique Foto’s