arrivatrain

De tijdelijke aanpassing van de treindienstregeling van Arriva in de Achterhoek die op maandag 13 juni in ging, geldt volgende week ook nog. Tot en met vrijdag 24 juni vallen er enkele treinritten uit. Er is nog steeds sparake van een beperkte inzetbaarheid van machinisten.

Arriva doet er alles aan om voor de reizigers onaangename verrassingen te voorkomen en daarom is besloten om al van tevoren enkele ritten te laten vervallen en niet pas op het laatste moment. Tot en met vrijdag 24 juni vervallen er verspreid over de dag enkele ritten op de trajecten Zutphen-Winterswijk, Zutphen-Apeldoorn en Arnhem-Winterswijk. Arriva garandeert dat in ieder geval altijd een keer per uur een trein rijdt op genoemde trajecten.

De volgende treinritten komen te vervallen:

Winterswijk -Zutphen 9.50 uur

Winterswijk – Arnhem 12.50

Arnhem – Winterswijk 14.05

Winterswijk – Zutphen 17.20

Zutphen -Winterswijk 19.37

Winterswijk -Arnhem 21.20

Arnhem – Winterswijk 23.35

Arriva adviseert reizigers altijd voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl/dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is verwerkt in de reisplanners. Arriva adviseert reizigers op de dag zelf de reis te plannen voor de meest actuele reisinformatie.